FutHealth - Intohimonamme täydellisesti imeytyvät ravintolisät

Olemme tamperelainen terveys- ja hyvänolon tuotteita myyvä yritys. Tarjoamme suomalaisille maailman innovatiivisimpia, uusiempien teknologioiden avulla valmistettuja vitamiineja ja mineraaleja, joiden imeytyvyys ja puhtaus ovat aivan omaa luokkaansa! 

Markkinoimme Futmed Oy:n maahantuomia ja valmistuttamia korkealaatuisia ravintolisiä ja hyvänolon tuotteita.

Valikoimissamme on myös laadukkaita superfoodeja, jotka pakkaamme itse toimipisteessämme Tampereella. Lisäksi tarjoamme ekologisia puhdistusaineita ja ylellisiä hieronta- ja aromaterapiakynttilöitä sekä -suihkeita ammattikäyttöön tai arjen sulostuttamiseen.

Tuotteitamme myyvät mm. Luontaistuntijat ja Ruohonjuuri sekä yksittäiset Life-ketjujen myymälät ja muut hyvin varustetut luontaistuotekaupat. Valikoima saattaa vaihdella myymälöittäin. Nyt KAIKKI tuotteemme ovat saatavilla suoraan omasta verkkokaupastamme!

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin, joten toivomme palautettasi ja kehitysehdotuksiasi info@futhealth.fi

Tervetuloa ostoksille hyvän olon verkkokauppaamme!

KAIKEN TAKANA ON NAINEN

KATRI NIEMI

Olen biomateriaalitekniikan diplomi-insinööri. Intohimonani ovat jo opiskeluajoista alkaen olleet kehon erilaiset imeytymisreitit.

Työskentelin pitkään lääketeollisuudessa mm. Santenin, Leiraksen (myöhemmin Bayer) palveluksessa. Tuotantopäällikkönä vastasin tabletteja korvaavien annostelumuotojen tuotannosta. Lääketeollisuuden tuotantoprosessien ja GMP (Good Manifacturing Practice) -vaatimusten hyvä tuntemus antavat minulle valmiudet valita vastuullisimmat yhteistyökumppanit ja parhaat ravintolisät.

Vuonna 2013 perustin oman yhden naisen maahantuontiyritys Futmed Oy:n sekä sen markkinointiyhtiön FutHealthin. Futmed ei viittaa jalkapalloon, vaan terveyden innovaatioihin (Future Medical Applications).

Seuraan jatkuvasti alan kansainvälistä tutkimusta ja tuotekehitystä ja haen maailmalta kaikenlaista uutta ja mielenkiintoista. Tuon Suomeen erilaisia vaihtoehtoja ja valmisteita, joita kenelläkään muulla ei vielä ole. Minua voikin varmaan pitää jonkinlaisena luontaistuotteiden imeytyvyyden pioneerina Suomessa.

Filosofiani on, että terveyden perusta on hyvä ja laadukas ravinto ja terveelliset elintavat. Korkealaatuiset ravintolisät täydentävät elimistön puutostiloja ja tukevat sen optimaalista toimintaa. Ravintolisät eivät korvaa lääketiedettä, mutta voivat edistää terveyttä ja olla tukena toipumisessa.  

TERVEYDEKSI!

 Katri