Superior Source

              

 

SuperiorSource® -lisäravinteet ovat kielen alta imeytyviä tabletteja eli resoriblettejä. Innovatiivisella MicroLingual® -teknologialla vitamiini tai mineraali puristetaan niin pieneksi, että se pääsee suun limakalvojen läpi suoraan verenkiertoon ohittaen ruoansulatusjärjestelmän.

Mikroimeytyvien® Superior Source -tuotteiden imeytyvyys on erittäin korkea, yli 95 prosenttia. Resoribletit sulavat nopeasti kielen alla, vettä ei tarvita. Koska valmisteet ohittavat ruoansulatuselimistön, ne soveltuvat hyvin myös henkilöille, joilla on suolisto-ongelmia.

Mikroimeytyvät® Superior Source -valmisteet ovat luonnollisia ja puhtaita. Ne ovat täysin GMO-vapaita, eivätkä sisällä keinotekoisia lisä- ja apuaineita. 

Suositut ja laadukkaat Superior Source -tuotteet ovat olleet Yhdysvaltain markkinoilla vuodesta 1969 lähtien. Ne valmistetaan FDA-sertifioidussa lääketehtaassa, joka täyttää GMP-vaatimukset. SuperiorSource -lisäravinteet ovat saaneet useita palkintoja. Superior Source on Natural Products Association -yhdistyksen jäsen.

Pieni • Puhdas • Potentti