Pure Light

Intohimona planeetan täydellisin kynttilä

Pure Light on pieni perheyritys Idahon Kalliovuorilta (USA), jonka intohimona on valmistaa planeetan täydellisin kynttilä. Pure Light toimii sosiaalisesti & eettisesti vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen.

Pure Light -tuotteet valmistetaan täysin luonnollisista ja maailman puhtaimmista luonnonkosmetiikkalaatuisista raaka-aineista: mm. luomukasviaromeista, luontaisista eteerisistä öljyistä ja luomukookosvahasta.

Pure Light -aromaterapiakynttilä  ja Massage Flame -hierontakynttilä valetaan käsityönä pienissä erissä parhaan laadun takaamiseksi. Kynttilöissä on useita upeita tuoksuja, jotka jaetaan aromaterapeuttisen tarkoituksen mukaisesti neljään eri kategoriaan: viettelevärauhoittavatasapainottava ja mielialaa nostava / virkistävä.

Pure Light -aromaterapiasuihke sisältää eteerisiä öljyjä ja luontaisia kasvisaromeita. Se on ylellinen ja luonnonmukainen vartalotuoksu arkeen ja juhlaan! Suihkeilla voi raikastaa myös huoneilmaa ja vuodevaatteita.

Aromaterapeuttiset tuoksut nostavat energiatasoja sekä edistävät hyvinvointia ja mielenvirkeyttä. Arkeesi ja hemmotteluhetkiisi ripaus luksusta!

Tuotepakkaukset on valmistettu kierrätysmateriaalista.

Clean • Natural • Healthy – Puhdas • Luonnollinen • Terveellinen