Flunssan päihität parhaiten etukäteen

    

C- ja D3-vitamiinit sekä sinkkivalmisteet vahvistavat vastuskykyäsi

C-vitamiini vahvistaa vastuskykyä sekä vähentää väsymystä ja uupumusta. Erityisesti flunssassa elimistö tuntuu tarvitsevan runsaasti C-vitamiinia. Heti kun flunssan oireet tuntuvat, voidaan ottaa jopa 500 milligrammaa kolme tai neljä kertaa päivässä. Suurestakaan annostuksesta ei ole haittaa, sillä ylimääräinen vitamiini poistuu kehosta virtsan mukana.

Futmed Oy:n maahantuoma Superior Source -valmiste on vahva C-vitamiini. Se on valmistettu luonnollisista ainesosista: acerolakirsikasta, gojista ja acai-marjasta, ja se sisältää bioblavonoideja. Todellinen vitamiinipommi!

D3-vitamiinista puhutaan paljon, ja sillä onkin monia hyviä ominaisuuksia. Useiden lähteissä on kerrottu D-vitamiinin suuresta roolista vastustuskyvyn tukemisessa mm. erään tutkimuksen mukaan ylähengitystieinfektioita oli enemmän henkilöillä, joiden veren seerumin D-vitamiinipitoisuus oli alhainen. Heti flunssan ensioireisiin aloitetun sinkkikuurin on todettu nopeuttavan paranemista ja säännöllisen sinkkilisän käytön vähentävän flunssan yleisyyttä. 

Superior Sourcen D3-vitamiini 5000IU (125 µg) on erittäin vahva, tehokas ja hyvin imeytyvä D3-vitamiinin lähde flunssan ennaltaehkäisyyn ja käytettäväksi pimeän syksyn ja talven yli. Yli 60-vuotiaille D-vitamiinilisää suositellaan vuoden ympäri.

Myös sinkin sanotaan lyhentävän flunssan kestoa. Heti flunssan ensioireisiin aloitetun sinkkikuurin on todettu nopeuttavan paranemista ja säännöllisen sinkkilisän käytön vähentävän flunssan yleisyyttä. 

Mikroimeytyvä Futmed-sinkkivalmiste on tehokas hivenaine vahvistamaan vastuskykyä ja auttamaan taistelussa mikrobeja vastaan. Futmedin sinkkivalmiste imeytyy suoraan suun limakalvoilta soluun ohittaen ruoansulatuskanavan: välitön ja tehokas vaikutus!