+358-400-803-640

Asiakaskokemus | Jenni Koskela: ”Kielen alle laitettavat valmisteet imeytyvät.”

Mikroimeytyvät magnesium ja kalium ovat vähentäneet kramppeja

Tamperelainen Jenni Koskela omistaa Hämeenkatu 29:ssä toimivan Ballerina & Liikunta -nimisen yrityksen.

- Jatkoin äidin yritystä. Olen ollut koko ikäni tanssin kanssa tekemisissä, olen harrastanut ja opettanutkin tanssia, Jenni kertoo.

- Kaikkein läheisin tanssin laji on ollut jazztanssi. Aloitin pikkutyttönä baletin Virva Kabanovin balettikoulussa, josta siirryin Tampereen Balettiopistoon Birgitta Kiviniemi-Cheremeteffin kouluun, missä tanssiopinnot alkoivat vuonna 1998, tanssiteknisenä pääaineena jazztanssi. Nykyään myös cheertanssi on lähellä sydäntä.

Jenni on saavuttanut myös menestystä, ja tuoreimpana saavutuksena on cheertanssin Euroopan mestaruus. Jenni toimi porukan valmentajana.

- Olen toiminut 15 vuotta tamperelaisen Dream Team Cheerleaders DTC ry:n valmentajana. Meidän naisten tanssijoukkueemme voitti heinäkuussa Saksan Bonnissa järjestetyt EM-kisat. Olen ollut mukana myös maajoukkuekuvioissa, ja huhtikuussa Suomelle tuli USA:ssa järjestetyistä kisoista pronssia.

Yksi Jennin pärjäämisen salaisuuksista on varmasti hänen hyvä peruskuntonsa, terveellinen ruoka ja markkinoiden parhaat kielen alta imeytyvät lisäravinteet.

- Kielen alle suihkutettavasta Futmedin magnesium –valmisteesta olen huomannut selvästi, että se vähentää kramppeja. Olen tosi tyytyväinen Mikroimeytyvä mineraali -tuotesarjaan, sillä vuosien varrella olen ehtinyt kokeilla jos jonkinnäköisiä tuotteita. Nämä kielen alle suihkautettavat toimivat varmasti.

Teksti: Reijo Ikävalko